2011-01-22

Så kan det gå!

Full rulle igår!

Berättar mer om dagen och lägger upp bilder en annan dag, men kan ju iallafall berätta att gårdagen slutade på ett minst sagt oväntat sätt. Nämligen på akuten. Det var ju derby mellan Skoghall - Karlstad och en spelare i Karlstad som förmodligen tyckte att Henrik var för bra satte in en armbåge i axeln på honom så att han blev liggandes på planen med extrema smärtor. Vi for till akuten direkt i periodpausen och där visade det sig att han har en glipa mellan axeln och nyckelbenet. Om jag uppfattat det rätt. Han har väldigt ont, men med lite vila så ska det läka av sig självt. Han röntgade dessutom handen där det visade sig att han hade ett litet brott.

Vi får väl vara glada över att det inte var något värre än så, men roligt var det minsann inte. Även om vissa tydligen tyckte det. Osportsligt tror jag var ordet. Men avundsjukan kan tydligen locka fram onda sidor hos oss.

Punkt  

3 kommentarer:

  1. men usch va osportsligt! hälsa att han kryar på sig från oss! kram<3

    SvaraRadera
  2. hej hej bra blogg. läs min blogg om viktminskning,kost & träning :) http://lowcarbdiets.blogg.se/

    SvaraRadera
  3. Han som tacklade honom känner sig säkert jätte stolt nu, vilket jag inte kan förstå! För han blir ju ingen bättre spelare av att skada andra!
    Fan va osportligt!

    Kram

    SvaraRadera

Ordet är ditt!